Kotli na polena Viva Extreme

Viva Extreme – uplinjevaljni kotel na polena

drvawaltis Kotel Viva extreme je namenjen vsem, ki prisegajo na najbolj tradicionalen način ogrevanja – ogrevanje s poleni, kljub temu pa pa želijo slediti sodobnim trendom ogrevanja in najnovejšim tehnologijam. Priporočamo ga vsem tistim, ki imajo cilj stroške svojega ogrevanja zmanjšati na minimum ter tistim, ki si drva pridelajo sami.

Maksimalni prihranek za v zameno za samo 15 min vašega časa dnevno!

Mnogi povezujejo ogrevanje s poleni z veliko vloženega časa in truda, ter neprestanim nalaganjem polen v kotel, vžiganje in skrb za ohranjanja ognja.

 tabeladrva

Pri razvoju tega kotla je bil cilj združiti ogrevanje s poleni ter udobjem, ki ga znamka Valtis zagotavlja svojim uporabnikom. S tem namenom smo razvili kotel na drva, ki deluje po najnovejših Avstrijskih trendih in standardih, kar dokazuje tudi opravljen certifikat Dunajskega instituta TGM.

 drvaoprdt

Našim strankam želimo zagotoviti, da bodo dosegli maksimalni prihranek za minimalno vloženega časa in truda, zato je kotel Viva Extreme razvit tako, da lahko v kurišče naložimo veliko količino polen, do dolžine 52 cm, ki v kombinaciji z visokim izkoristkom, ki ga kotel dosega, zadostujejo tudi za celodnevno ogrevanje vašega doma. Tako boste zraven prihranjenega denarja varčevali tudi z časom, ki ga imamo danes vedno premalo.