Kotli na pelete Fröling

Fröling P4


Kotel P4 na pelete vas bo navdušil takoj, ko bo nameščen v vaši kurilnici. Deluje po “plug and play” (priključi in delaj) načelu, vse komponente so že ožičene. Komponente je mogoče namestiti tudi ločeno. Toplotni izmenjevalec s 3-prekatnim vlekom pomeni maksimalen izkoristek, prihranek pri stroških in daljšo življenjsko dobo, dolgo zgorevanje pa zagotavlja zelo nizke emisije. Kotel P4 je neverjetno enostaven za uporabo. Transport goriva, vžig, nadzor zgorevanja in čiščenja izvaja povsem samodejno. Druga pomembna značilnost pa je skoraj neslišno delovanje.
Kontrolna enota je optimizirana za ‘fit’ zahteve in skupaj z individualno nastavljivim kotom gledanja, zagotavlja, da so vsa obratovalna stanja jasno prikazana. Jasno strukturiran meni omogoča sistem enostaven za uporabo. Je preprost za izbiro ogrevanja in tople vode preko funkcijskih tipk.
Je prvi nizkotemperaturni kotel na pelete, ki primeren za nizkoenergijske in pasivne hiše. Nudi popolnoma enako udobje kot kotli na fosilna goriva. Za 1000 l ELKO rabimo 2 t pelet.

Prednosti

Precejšnji prihranki pri stroških ogrevanja,
Dolga življenjska doba,
Je zelo enostaven za odčitavanje vseh pomembnih vrednosti in sporočil o stanju, vse nastavitve pa lahko enostavno spremenite s pritiskom na gumb,
Enostaven za uporabo,
Ogrevalni sistem lahko nadzorujete iz svoje dnevne sobe,
Avtomatsko odstranjevanje pepela,
Zelo nizke emisije.

p4_razrez

 

 

pdf-logo
Brošura